text-vi-trycker-667-95 text-publicerar-766-95

Boktryck

Är du nyfiken på boktryck? Vi är ett företag som hjälper dig som kund att hitta lösningar på alla dina trycksaksbehov. På kundernas begäran kan vi idag erbjuda ett koncept med tryckning av böcker i små upplagor – det vill säga boktryck för dig som inte vill beställa i stora kvantiteter.

Har du alltid drömt om att skriva en bok? Är det dags att förverkliga din bokdröm? Med våra paket för boktryck är det enklare än någonsin. Vi erbjuder ett flertal olika paket för boktryck där små kvantiteter är en möjlighet. Till på köpet är det prisvärt att göra boktryck via oss.

Boktryck – välj mellan våra olika paket

Välj mellan våra olika paket; tryckpaketet eller utgivarpaketet. I tryckpaketet trycker du din bok i minst 20 exemplar. Kostnaden för boktrycket blir olika beroende på antalet sidor, men från 59kr/st.  Väljer du utgivarpaketet hjälper vi dig att sälja boken till bokhandeln och författaren erhåller provision för varje såld bok.

Paper talk är ett företag med expertis inom grafisk konsultation och förutom boktryck hjälper vi kunder att hitta lösningar på alla typer av trycksaksproblem. Vi arbetar med flera olika tryckerier för att snabbt och kostnadseffektivt kunna svara upp mot kundernas önskemål och behov.