text-vi-trycker-667-95 text-publicerar-766-95

Book on demand

Intresserad av Book on demand? Då har du kommit rätt. Vi hjälper dig med lösningar för Book on demand och alla dina övriga trycksaksbehov. Book on demand innebär att vi hjälper dig med ett koncept med tryckning av böcker i små upplagor – perfekt för dig som vill beställa böcker i små upplagor.

Om du som många andra har drömt om att ge ut en egen bok är Book on demand det perfekta sättet. Våra Book on demand-paket gör det enkelt för dig som kund. Hos oss finns fler olika Book on demand-paket att välja mellan, och alla gör det möjligt att trycka i mindre kvantiteter. Dessutom är det mycket prisvärt.

Book on demand-paket för dig

Vill du trycka enstaka böcker eller få hjälp hela vägen till bokhandeln? Hos oss finns olika Book on demand-paket, som anpassas efter dina behov. Välj mellan Tryckpaketet och Utgivarpaketet – där vi hjälper dig att sälja boken till bokhandeln och du som författare erhåller provision per såld bok.

Vänd dig direkt till oss när du vill ha hjälp med Book on demand-tryck. Paper talk är företaget med expertis inom grafisk konsultation, och förutom Book on demand hjälper vi dig som kund att hitta möjligheter kring dina trycksaksproblem. Vårt stora nätverk av tryckerier gör det möjligt för oss att snabbt och effektivt svara upp mot dina förväntningar.