text-vi-trycker-667-95 text-publicerar-766-95

Print on demand böcker

Känner du till Print on demand? Det är ett sätt för dig att trycka din egen bok utan att beställa hem stora lager. Print on demand böcker är ett utmärkt sätt att ge ut din bok helt utan risker.

Vi på Paper Talk erbjuder Print on demand och hjälper dig med alla dina övriga trycksaksbehov. Hos oss finns flera olika Print on demand-paket, välj mellan tryckpaketet och utgivarpaketet – i det sista hjälper vi dig också att sälja boken till bokhandeln och du som författare erhåller provision för varje såld bok.

Print on demand Stockholm

Vi finns i Stockholm men hjälper kunder över hela landet som söker Print on demand förlag.  Om du är intresserad av att ge ut din egen bok är Print on demand rätt väga att gå. Det är enkelt, prisvärt och riskfritt.

Till Paper Talk vänder du dig med din Print on demand-produktion. Vi är företaget med expertis inom grafisk konsultation och vi hjälper dig gärna med alla dina frågor gällande Print on demand. Vårt stora nätverk av tryckerier gör det möjligt för oss att snabbt och effektivt svara upp mot dina förväntningar.

Äntligen kan alla ge ut sin egen bok. Välkommen du också!