text-vi-trycker-667-95 text-publicerar-766-95

Publicera en bok

Letar du efter hjälp att publicera böcker? Då har du hittat rätt. Vi på Paper Talk erbjuder dig expertishjälp när du ska publicera en bok.

När du har tagit beslutet att publicera bok är det många frågetecken och val som måste redas ut. Med erfarenhet och kunskap har vi lösningar på alla delar i processen att publicera en bok. Vi hjälper dig med alltifrån val av produktionsmetod eller att hålla i hela produktionskedjan från ide till distribution. Vi arbetar med flera olika tryckerier för att snabbt och kostnadseffektivt kunna svara upp dina önskemål och behov.

Publicera böcker tillsammans med oss

Hos oss hittar du ett flertal paket för tryck och publicering som hjälper dig när du ska publicera en bok. I vårt utgivarepaket säljer vi boken till bokhandeln och du som författare erhåller provision för varje såld bok. Vi erbjuder även tryck till små kvantiteter och mycket prisvärda alternativ. Det lönar sig att räkna på våra kostnader när du ska publicera bok.

Vi kallar oss grafiska konsulter och är experter på alla typer av trycksaksproblem. Vi har ett gediget nätverk av tryckerier för att anpassa efter dina krav och önskemål när du ska publicera en bok eller flera. Så vad väntar du på? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig publicera böcker.