text-vi-trycker-667-95 text-publicerar-766-95

Tryckeri böcker

Letar du efter ett exemplariskt tryckeri för böcker? Behöver du hjälp med tryck av böcker eller val av produktionsmetod? Vi hjälper dig i dina beslut. Paper Talk är ett företag med expertis inom grafisk konsultation som hjälper dig med att hitta möjligheter kring dina trycksaksproblem. Dessutom kan vi erbjuda ett koncept med tryckning av böcker i små upplagor och book-on-demand.

Ett tryckeri för böcker som passar dig

Vi arbetar med flera olika tryckerier för att snabbt och kostnadseffektivt kunna svara upp mot kundernas önskemål och behov. Vi garanterat att vi hittar ett tryckeri böcker som passar just dig i vårt kontaktnät.

Utöver vårt gedigna kontaktnät med tryckeri för böcker och vår grafiska kunskap kan vi också erbjuda dig hjälp med produktion, förlagstjänster och försäljning via webbshop. Våra erbjudanden är flexibla och vi kan tillhandahålla hela tjänsten eller endast delar av den, allt utifrån dina behov och önskemål.

Vi erbjuder dig färdiga paket för dina trycksaker. Välj mellan Tryckpaketet och Utgivarpaketet – där vi hjälper dig att sälja boken till bokhandeln och du som författare erhåller provision per såld bok. Allt till en mycket prisvärd nivå, med priser från 59kr/st.

Du har inget att förlora, men mycket att vinna. Därför är vår rekommendation till dig att ta kontakt med oss redan idag. Vi hjälper dig med allt ifrån tryckeri böcker till färdig produkt. Vi hörs!